COSMETISCH ARTS VOOR BOTOX EN FILLERS

COSMETISCH ARTS VOOR BOTOX EN FILLERS

Één keer per maand komt de zeer ervaren Dokter Eline Façee Schaeffer-Tak bij ons in het instituut om u te kunnen behandelen met botox of filler. Voor het opvullen van lijntjes, rimpeltjes en oneffenheden.

 

Voor de behandeling vind een intake gesprek plaats. Zo kan Eline u goed adviseren en informeren over uw wensen. Als wensen niet overeenkomen met wat de fillers of botox kunnen bieden zal de arts ook niet behandelen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies.

 

Dokter Eline Façee Schaeffer-Tak rondde in 2013 haar studie geneeskunde Cum Laude af.
Daarna heeft zij haar specialisatie tot longarts succesvol voltooid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Zij is geregistreerd medisch specialist en werkzaam als longarts.

 

Geneeskunde heeft mij altijd getrokken. Ik houd inhoudelijk van het vak en van het èchte menselijk contact. Ook esthetiek heeft mij altijd geïnteresseerd.

 

Naast werken in een ziekenhuis vind ik het fantastisch om nu ook te kunnen werken in een kleinschalig en professioneel team gericht op esthetiek. De cliënt staat voorop en de tijd hebben voor een patiënt of cliënt is voor mij als behandelaar heel belangrijk.

Mijn eigenschappen als aandacht voor details, zorgvuldigheid en communicatie komen ook hier goed van pas. Er samen achter komen waar de hulpvraag ligt is de basis voor het beste resultaat.

 

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijk manier aan de hulpvraag voldoen aan en op een veilige en verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde wijze. Kwaliteit staat altijd voorop. Haar BIG registratienummer is 19917308301.

 

 

De eerst volgende datum is nog onbekend!

Klik op 1 van de foto's om meer te zien.

/3