Over ons

Over loox beauty fashion

Loox. Beauty Fashion is inmiddels alweer 18 jaar lang een begrip in Nunspeet. Acht jaar geleden werd Joan Bakker de eigenaresse.

 

Wat ons drijft is onze passie voor de beste huidverbetering, huidverjonging en uiteraard ontspanning. In ons ruim opgezette beauty instituut in hartje Nunspeet heten wij u dan ook van harte welkom. Altijd met de nadruk op persoonlijke aandacht, goede service en kwaliteit.

 

Naast kwaliteit vinden wij uw ervaring van hoog belang. Daarom hechten wij veel waarde aan een prettige, gezellige sfeer in ons beauty instituut. Wanneer u bij ons binnenloopt, kunt u uw zorgen even buiten laten en genieten van een wereld van warmte, luxe en professionaliteit.

 

Onze kernwaarden van professionaliteit en persoonlijke aandacht vindt u terug in alles wat wij doen. Het interieur, de behandelingen en de hoogwaardige producten en effectief aangetoonde apparatuur waar we mee werken. En uiteraard wordt u behandeld door onze goed opgeleide en zeer ervaren specialistes. Ook zijn wij een gecertificeerd instituut en aangesloten bij de ANBOS.

Erkend leerbedrijf

Met trots mogen wij onszelf een erkend leerbedrijf noemen. Wij werken samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), omdat wij graag bijdragen aan de beste praktijkervaring voor de vakmensen van de toekomst

Praktijkleren kan niet zonder leerbedrijven, waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Wij bieden een veilige omgeving, deskundige begeleiding en voldoende tijd om de juiste vaardigheden op te doen. En daarvoor krijgen wij van de studenten terug: een frisse kijk op ons bedrijf en actuele kennis.

Aangesloten bij ANBOS

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS; dé belangenbehartiger en dienstverlener voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes. De missie van ANBOS is om de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialiste te bevorderen en ondernemers in de schoonheidsverzorging de ruimte te geven om zich te onderscheiden en de beste dienstverlening te kunnen bieden.

 

Team

Loox. Beauty Fashion

Onze specialistes zijn volledig gediplomeerd, hoog opgeleid en hebben allemaal hun eigen specialisaties. Jaarlijks volgen wij diverse opleidingen, trainingen en bezoeken wij beurzen om onze specialisaties uit te breiden. Veel specialistische behandeling in ons instituut  worden vergoed door de zorgverzekeraars.
Ook werken we samen met cosmetisch artsen. Onze artsen zijn gespecialiseerd in injecties en diverse laserbehandelingen.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut!

Joan Bakker

Eigenaresse, manager, huidspecialist, permanente make-up artist, nagelstylist en visagist.

Rosa Reiling

Huidspecialist, office manager, nagelstylist, cosmetisch pedicure en visagist

Daphne Slagter

Huidspecialist, cosmetisch pedicure en visagist

Henrieke Nagelhout

Huidspecialist, cosmetisch pedicure en visagist

Samantha Bouw

Huidspecialist, nagelstylist, cosmetisch pedicure en visagist

Jenny Wijna

Huidspecialist, nagelstylist, cosmetisch pedicure en visagist

Melissa De Vogel

Huidpecialist, nagelstylist, cosmetisch pedicure en visagist

Mandy Nieuwenhuizen

Huidspecialiste, huidtherapeut in opleiding

Sandra Pap

Nagelstylist

Leoni Besselsen

Huidspecialist, cosmetisch pedicure

Demi

Nagelstylist, stagiaire huidspecialist

Romy

Stagiaire huidspecialist

Sfeer impressie

Klik op 1 van de foto's om meer te zien.

/8